Wanneer je kiest voor Sanum kies je voor transparantie

We zijn experts in webdesign, SEO, e-commerce, branding & internetmarketing diensten.

 
Contact
Post adres

Zinkstraat 24, 4823AD Breda

Enail

info@sanumwebdesign.nl

Telefoon

076 204 5313

Whats app

076 204 5313

Gratis website laten maken

In de digitale wereld van vandaag de dag is een sterke online aanwezigheid cruciaal voor bedrijven en particulieren. Een website is vaak het visitekaartje van uw onderneming, en het is essentieel om een professionele indruk te maken. Maar laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van om iets gratis te krijgen? Helaas is een gratis website laten maken bij Sanum niet mogelijk, en in dit artikel zullen we uitleggen waarom dit zo is.

De Illusie van Gratis websites

Laten we beginnen met het ontmaskeren van de illusie van gratis websites. Er zijn talloze advertenties en aanbiedingen online die beweren dat je een website kunt laten maken zonder kosten. Hoewel dit misschien verleidelijk klinkt, moet je altijd waakzaam zijn als iets te mooi lijkt om waar te zijn. Een gratis website kan uiteindelijk veel verborgen kosten met zich meebrengen, zoals:

 1. Beperkte functionaliteit: Gratis websitebouwers bieden meestal zeer beperkte functies en sjablonen. Hierdoor ziet uw site er misschien niet professioneel uit en mist het belangrijke functies.

 2. Advertenties: Gratis platforms financieren hun diensten vaak door advertenties op uw website te plaatsen. Dit kan de gebruikerservaring schaden en uw merkimago aantasten.

 3. Beperkte controle: Met gratis platforms heb je meestal niet veel controle over je website. Je bent afhankelijk van het platform en kunt beperkt maatwerk uitvoeren.

 4. Moeilijke migratie: Als je later besluit over te stappen naar een betere, op maat gemaakte website, kan het migreren vanaf een gratis platform een ingewikkeld en tijdrovend proces zijn.

De Realiteit van Kosten

Bij Sanum begrijpen we dat een kwalitatieve website investeringen vereist. Een professionele website laten maken is een cruciale stap om uw online aanwezigheid te optimaliseren en succes te behalen. Het is belangrijk om te realiseren dat er altijd kosten verbonden zijn aan het maken en onderhouden van een website. Deze kosten omvatten:

 1. Webdesign: Het ontwerpen van een aantrekkelijke en functionele website vereist vaardigheid en expertise. Een professioneel webdesignproces is niet gratis.

 2. Domeinnaam en hosting: Het registreren van een domeinnaam en het hosten van uw website op een betrouwbaar platform vereist maandelijkse of jaarlijkse kosten.

 3. Content: Het creëren van hoogwaardige inhoud voor uw website, inclusief tekst, afbeeldingen en video’s, kan kosten met zich meebrengen.

 4. Onderhoud en updates: Websites moeten regelmatig worden bijgewerkt en onderhouden om optimaal te blijven presteren. Dit vereist tijd en mogelijk financiële investeringen.

De Voordelen van WordPress

Bij Sanum raden we WordPress aan als een krachtig en kosteneffectief Content Management Systeem (CMS) voor het maken van websites. Hier zijn enkele voordelen van het kiezen voor WordPress:

 1. Betaalbaarheid: Met Sanum’s aanbod vanaf slechts €395 all-inclusive, kunt u een complete website laten maken zonder verborgen kosten.

 2. Flexibiliteit: WordPress biedt een breed scala aan thema’s en plugins om aan uw specifieke behoeften te voldoen. U kunt uw website aanpassen en uitbreiden zoals u dat wilt.

 3. Gebruiksvriendelijkheid: Het intuïtieve dashboard van WordPress maakt het gemakkelijk om inhoud toe te voegen en uw website te beheren, zelfs zonder technische kennis.

 4. SEO-vriendelijkheid: WordPress is geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor het gemakkelijker wordt om uw website te laten verschijnen in zoekresultaten.

Hoewel een gratis website laten maken een verleidelijk idee lijkt, is het belangrijk om de realiteit van de kosten en beperkingen te begrijpen. Bij Sanum bieden we betaalbare oplossingen zoals WordPress, waarmee u een professionele website kunt laten maken zonder verborgen kosten en met alle voordelen van een goed ontworpen en beheerde site. Investeer in uw online aanwezigheid en zie uw zakelijk succes groeien.