Wanneer je kiest voor Sanum kies je voor transparantie

We zijn experts in webdesign, SEO, e-commerce, branding & internetmarketing diensten.

 
Contact
Post adres

Zinkstraat 24, 4823AD Breda

Enail

info@sanumwebdesign.nl

Telefoon

076 204 5313

Whats app

076 204 5313

Onderhoud Beveiliging en Hosting

Een goed ontworpen website is als een digitaal visitekaartje voor jouw bedrijf, en het is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat deze altijd soepel draait, veilig is en optimaal presteert. Bij Sanum begrijpen we dat jouw online aanwezigheid cruciaal is, en daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat jouw website altijd op zijn best is.

Updates voor jouw WordPress Website

WordPress is een van de meest populaire content managementsystemen ter wereld, maar om ervoor te zorgen dat jouw website veilig en up-to-date blijft, zijn regelmatige updates noodzakelijk. Bij Sanum nemen we deze taak op ons. We voeren niet alleen WordPress-updates uit, maar we zorgen er ook voor dat al jouw thema’s en plug-ins up-to-date zijn. Dit betekent dat jouw website altijd profiteert van de nieuwste functies en beveiligingspatches.

Beveiliging op de Voorgrond

Beveiliging is van het grootste belang voor jouw website. Bij Sanum begrijpen we de risico’s en zorgen we ervoor dat jouw website beschermd is tegen mogelijke bedreigingen. We implementeren krachtige beveiligingsmaatregelen, zoals firewalls, malware-scans en dagelijkse back-ups. Dit zorgt ervoor dat jouw gegevens veilig zijn en dat je snel kunt herstellen in het geval van een onverhoopt probleem.

Proactieve Monitoring

Onze toewijding gaat verder dan alleen updates en beveiliging. We monitoren jouw website en e-mailsysteem proactief op zoek naar eventuele problemen. Dit stelt ons in staat om mogelijke problemen te identificeren voordat ze ernstig worden en om snel te reageren om de downtime tot een minimum te beperken.

Uitstekende Ondersteuning

Bij Sanum staan we altijd voor je klaar. Als je ooit tegen een probleem aanloopt, kun je rekenen op onze uitstekende ondersteuning. Ons ervaren team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en eventuele problemen snel op te lossen. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit.

Betrouwbare Hosting met Snelheidsgarantie

Onze webhosting diensten zijn ontworpen om jouw website of webshop te ondersteunen met de hoogste snelheid en betrouwbaarheid. We maken gebruik van de meest betaalbare, maar toch beste hardware om ervoor te zorgen dat jouw online aanwezigheid altijd soepel draait. Onze webservers zijn niet gelimiteerd aan beperkingen en zijn geschikt voor zowel kleine websites als grote e-commerceplatforms. We schalen indien nodig om ervoor te zorgen dat jouw site altijd de snelheid heeft die het verdient.

Bij Sanum begrijpen we dat jouw website het digitale gezicht van jouw bedrijf is. Daarom zijn we er trots op om jouw partner te zijn in onderhoud, beveiliging en hosting. We zorgen ervoor dat jouw website altijd up-to-date, veilig en snel is, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van jouw bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Samen bouwen we aan een sterke en succesvolle digitale toekomst.