Wanneer je kiest voor Sanum kies je voor transparantie

We zijn experts in webdesign, SEO, e-commerce, branding & internetmarketing diensten.

 
Contact
Post adres

Zinkstraat 24, 4823AD Breda

Enail

info@sanumwebdesign.nl

Telefoon

076 204 5313

Whats app

076 204 5313

Met een SEO specialist hoog in de zoekresultaten

Vandaag de dag is het verre van een makkelijke taak om potentiële klanten te werven. Heb je geen groot budget voor promotiedoeleinden? Dan ben je misschien geneigd de handdoek in de ring te gooien. Wanneer je jouw website echter door een SEO specialist laat optimaliseren voor zoekmachines, trek je een aanzienlijk grotere bezoekersstroom. Wil je een nieuwe website opzetten? Of bestaat je website al een tijdje en trekt deze niet de traffic waarop je had gehoopt? Een SEO specialist kijkt met een scherpe blik naar alle verbeterpunten.

SEO leidt tot de gewenste leadgeneratie

Een SEO specialist richt zich op alles wat met search engine optimization te maken heeft. In het Nederlands noemen we dit ook wel zoekmachine optimalisatie. Het gaat om alle handelingen die ervoor zorgen dat jouw website zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten van zoekmachines als Google terechtkomt. Met organische resultaten worden de gratis zoekresultaten bedoeld. Waarom dat nu juist zo belangrijk is? Bijna alle Nederlanders starten hun zoektocht naar een bedrijf, product of dienst bij een zoekmachine. Door hoog in de resultaten te eindigen, sta je dus mooi in de spotlight.

Wat valt er allemaal onder SEO?

Een SEO specialist zal altijd een op maat gemaakt plan van aanpak voor jouw website ontwikkelen. Dit plan zorgt ervoor dat je zo hoog mogelijk scoort op tal van zogeheten ranking factoren. In totaal zijn dat er wel tweehonderd. Ranking factoren zijn criteria die, mits je eraan voldoet, zorgen voor een hogere positie in de organische zoekresultaten. Al die factoren kunnen opgedeeld worden in drie categorieën, die de drie pijlers van SEO zijn: techniek, content en autoriteit.

Techniek, content en autoriteit

Hebben we het over techniek, dan gaat het onder andere over de structuur van je website. Is deze overzichtelijk, worden headers op de juiste manier gebruikt en is de laadtijd kort genoeg? Beschikt je website over de benodigde content, dan betekent dit dat de aanwezige informatie aansluit bij datgene waar de doelgroep naar op zoek is. De bekende zoekwoorden die in web-teksten zouden moeten terugkomen, zijn daar bijvoorbeeld een essentieel onderdeel van. De autoriteit van je website staat voor in hoeverre je als expert binnen je niche wordt gezien. Hieraan dragen externe links die naar jouw website verwijzen in sterke mate bij.

Onze werkwijze

Ben jij op zoek naar een SEO specialist die ervoor kan zorgen dat jij binnenkort een stuk hoger terug te vinden bent in de zoekresultaten van Google, maar ook andere zoekmachines? Laat je dan door ons helpen. Op basis van door jou verstrekte gegevens over je onderneming, eisen en wensen gaan wij aan de slag met het doen van een voorstel van minimaal drie maanden SEO.  Je ontvangt hiervan vrijblijvend een offerte. Wil je met SanumWebdesign in zee? Dan sla je met onze SEO specialist een traject in. Je kunt altijd rekenen op een aanpak op maat.

SEO is een dynamisch proces

De SEO specialist past tal van processen toe die jouw organische vindbaarheid aanzienlijk verbeteren. Door het juiste gebruik van SEO technieken trek je bovendien niet alleen meer, maar ook de juiste bezoekers aan. Houd wel in je achterhoofd dat resultaten niet direct merkbaar zijn en dat zoekmachine optimalisatie een continu doorlopend proces is. Content is nou eenmaal dynamisch, maar ook Google wijzigt regelmatig haar algoritmes en tevens verandert het zoekgedrag van mensen. Je kunt onze SEO specialist dan ook vragen jouw website te blijven onderhouden

Wat doet een SEO specialist precies?

Als je op zoek bent naar manieren om je website hoger te laten scoren in zoekmachines zoals Google, dan kan een SEO specialist je daarbij helpen. Maar wat doet een SEO specialist precies en wat zijn zijn of haar verantwoordelijkheden? In deze gids krijg je een duidelijk overzicht van de taken van deze expert.

Wat is een SEO specialist?

Een SEO specialist is een expert op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Hij of zij heeft kennis van de technische aspecten van SEO, zoals het optimaliseren van de websitestructuur en het gebruik van zoekwoorden. Daarnaast is een SEO specialist ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachinealgoritmes en kan hij of zij strategieën ontwikkelen om de website hoger te laten scoren in zoekmachines. De verantwoordelijkheden van een SEO specialist kunnen variëren, maar over het algemeen omvatten ze het uitvoeren van een SEO-audit, het ontwikkelen van een SEO-strategie en het monitoren van de prestaties van de website in zoekmachines.

Analyseren van de website en concurrentie.

Een van de belangrijkste taken van een SEO specialist is het analyseren van de website en de concurrentie. Dit omvat het uitvoeren van een grondige SEO-audit om te bepalen wat er moet worden verbeterd op de website, zoals het optimaliseren van de websitestructuur, het verbeteren van de laadsnelheid en het gebruik van zoekwoorden. Daarnaast moet een SEO specialist ook de concurrentie analyseren om te bepalen wat zij goed doen en waar er kansen liggen om de website hoger te laten scoren in zoekmachines. Op basis van deze analyse kan de SEO specialist een strategie ontwikkelen om de website te optimaliseren en hoger te laten scoren in zoekmachines.

Zoekwoordenonderzoek en optimalisatie.

Een belangrijke taak van een SEO specialist is het uitvoeren van zoekwoordenonderzoek en het optimaliseren van de website op basis van deze zoekwoorden. Dit omvat het vinden van relevante zoekwoorden voor de website en het optimaliseren van de content, meta-tags en andere elementen van de website om deze zoekwoorden te gebruiken. Door dit te doen, kan de website hoger scoren in zoekmachines voor deze zoekwoorden en meer organisch verkeer aantrekken. Een SEO specialist moet ook op de hoogte blijven van veranderingen in zoekmachine-algoritmes en trends in zoekgedrag om de zoekwoordenstrategie voortdurend te optimaliseren.

Technische optimalisatie van de website.

Naast het uitvoeren van zoekwoordenonderzoek en het optimaliseren van de content, is een belangrijke taak van een SEO specialist ook het uitvoeren van technische optimalisatie van de website. Dit omvat het verbeteren van de laadsnelheid van de website, het optimaliseren van de website voor mobiele apparaten, het oplossen van technische problemen zoals gebroken links en het implementeren van schema markup om zoekmachines te helpen de inhoud van de website beter te begrijpen. Door deze technische optimalisaties uit te voeren, kan de website beter presteren in zoekmachines en een hogere ranking behalen.

Linkbuilding en contentmarketing.

Naast technische optimalisatie is linkbuilding en contentmarketing ook een belangrijk onderdeel van het werk van een SEO specialist. Linkbuilding houdt in dat er links van andere websites naar jouw website worden geplaatst, wat de autoriteit en relevantie van jouw website vergroot. Contentmarketing gaat over het creëren en verspreiden van waardevolle en relevante content om jouw doelgroep te bereiken en te binden. Door deze strategieën te combineren, kan een SEO specialist de zichtbaarheid en vindbaarheid van een website vergroten en zo meer verkeer en conversies genereren.

//ONZE FOCUS OP JOUW VINDBAARHEID

SEO specialist inschakelen

Schakel een SEO expert in

Het inschakelen van een SEO-specialist is een verstandige zet voor bedrijven die streven naar een sterke online aanwezigheid en een betere zichtbaarheid in zoekmachines. SEO, wat staat voor Search Engine Optimization, omvat strategieën en technieken om de positie van een website in zoekresultaten te verbeteren.

Een afbeelding van een Apple Watch met een zwarte achtergrond, gemaakt door een Online Marketing Bureau.
SEO voor meer resultaten

Het inschakelen van een SEO-specialist biedt tal van voordelen voor bedrijven die willen groeien en succesvol willen zijn op het gebied van online aanwezigheid. Met hun expertise en strategieën kunnen SEO-specialisten helpen om de zichtbaarheid, het verkeer en de ranking van een website te verbeteren, wat uiteindelijk leidt tot meer leads, klanten en zakelijk succes.

// Wat bieden we

Hoger in google?

 • SEO teksten schrijven
 • linkbuilding
 • On-page SEO
 • Zoekwoorden onderzoek
 • Interne link structuur
 • Landing pages creëren
 • Rapportage
 • Pagespeed optimalisatie
 • Concurrentie onderzoek
 • Nul meting
 • Maandelijkse rapportages
 • Eerlijk advies over de mogelijkheden
 • Opbouw van metrics
 • We zorgen voor meer verkeer
 • Het behalen van pagina 1 posities
showcase