Wanneer je kiest voor Sanum kies je voor transparantie

We zijn experts in webdesign, SEO, e-commerce, branding & internetmarketing diensten.

 
Contact
Post adres

Zinkstraat 24, 4823AD Breda

Enail

info@sanumwebdesign.nl

Telefoon

076 204 5313

Whats app

076 204 5313

SEO web teksten laten schrijven

SEO copywriting Wil je de vindbaarheid van je website verbeteren? Dan is het schrijven van SEO-teksten een logische eerste stap. Dit is webtekst geschreven op basis van specifieke zoektermen die op strategische plaatsen in de tekst zijn verwerkt.SEO-tekst wordt gebruikt om zoekmachines precies te vertellen voor welke zoekopdrachten uw website relevant is. Met andere woorden, voor welke zoekopdrachten uw website moet verschijnen in de lijst met zoekresultaten. Natuurlijk is het wenselijk om zo hoog mogelijk in de lijst te verschijnen.

Het spreekt voor zich dat voor elk bedrijf een constante toename van websitebezoekers zal leiden tot klanten. Daarom is het maken van SEO-teksten een van de eerste dingen die we aanraden als je je bedrijf wilt laten groeien. Deze teksten vormen de basis van je SEO-campagne en zijn zeer doelgericht om de juiste websitebezoekers aan te trekken.

Het maken van teksten op basis van de juiste zoekwoorden zorgt voor een constante stroom van (nieuwe) bezoekers. Vaak zijn bezoekers die uw bedrijf nog niet kennen op zoek naar uw producten of diensten. En omdat we teksten maken met aandacht voor leesbaarheid en een beetje marketing, kunnen we die bezoeker daadwerkelijk tot klant leiden.

Waarom Sanum inhuren om je teksten te schrijven?

Bij Sanum kennen we SEO door en door, van zoekwoordenonderzoek tot linkbuilding en contentcreatie. Onze tekstschrijvers zijn niet bang om teksten te produceren die niet alleen geoptimaliseerd zijn, maar ook prettig leesbaar. We zien vaak moeilijk leesbare teksten die vol staan met zoekwoorden. Of sommige teksten hebben een goed verhaal, maar zijn slecht SEO-geoptimaliseerd. Het schrijven van teksten met de perfecte balans tussen optimalisatie en leesbaarheid kan dus een hele uitdaging zijn.

Door Sanam je SEO-tekst te laten schrijven, krijg je zowel goede optimalisatie als leesbaarheid. Dit is niet alleen goed voor Google, maar ook voor je lezers. Het resultaat is niet alleen meer bezoekers, maar ook hogere conversies. Met andere woorden, meer klanten.

Maak AI-vrije SEO-teksten.

AI-tools zoals ChatGPT zijn sterk in opkomst, maar wij zijn er geen fan van. Content die door dit soort tools wordt gegenereerd is vaak niet vreselijk origineel. Er zijn verrassend veel dezelfde woordspelingen en zinsconstructies, en een duidelijk gebrek aan menselijkheid. Bovendien zijn AI-tools niet erg goed in het optimaliseren van teksten voor Google. Zoektermen worden meestal niet vaak genoeg gebruikt, staan niet op de juiste plaats of worden op een onnatuurlijke manier gebruikt.

Het gebrek aan originaliteit wordt overigens niet alleen door ons opgemerkt, maar ook door Google. De zoekmachine richt zich op maatregelen die een vrij negatieve invloed hebben op de ranking van websites met AI-inhoud. Er zijn goede redenen om webteksten te laten schrijven door Sanam tekstschrijvers. Sanam garandeert 100% AI-vrije SEO-teksten.

SEO-voordelen.

Natuurlijk zijn er veel verschillende manieren om meer bezoekers naar je website te krijgen, waaronder SEA en linkbuilding. Wij zullen u adviseren over de juiste aanpak, maar het maken van SEO-teksten is bijna altijd onderdeel van het advies, omdat SEO zoveel voordelen heeft en wij er zijn om u te helpen daar optimaal gebruik van te maken. Laten we de belangrijkste voordelen op een rijtje zetten

Gratis meer bezoekers:

In tegenstelling tot SEA (adverteren op zoekmachines) is SEO ontworpen om organisch (gratis) meer bezoekers naar een website te trekken. Dit maakt het extreem kosteneffectief.

Meer geloofwaardigheid en vertrouwen:

uw website verschijnt bijvoorbeeld hoger in de zoekresultaten van Google. Deze eerste zoekresultaten worden door veel gebruikers als zeer geloofwaardig en betrouwbaar gezien. SEO is daarom ook gekoppeld aan de reputatie van een bedrijf.

Langetermijneffecten:

als een bedrijf eenmaal hoog in Google staat, zijn de effecten verrassend langdurig. En dit effect houdt meestal verrassend lang aan. Die positie behouden is relatief eenvoudig, vooral als je aandacht blijft besteden aan linkbuilding.

Linkbuilding toevoegen aan uw SEO-tekst

De webteksten die we voor je schrijven verschijnen op je website. Zoekmachines beoordelen echter niet alleen voor welke zoekopdrachten uw website relevant is; naast SEO-tekst speelt ook linkbuilding een grote rol. Linkbuilding gaat over het opbouwen van autoriteit in uw vakgebied door zoveel mogelijk (kwaliteits)links aan te trekken. Hoe meer websites naar je linken, hoe geloofwaardiger je bent voor zoekmachines. Dit heeft vooral invloed op de positie van je website in de zoekresultaten. Hoe hoger de autoriteit, hoe hoger de ranking en het logische gevolg is dat meer mensen je website zullen bezoeken. Er is een reden waarom we hoog in de zoekresultaten willen komen – we willen hoog in de zoekresultaten komen.

Daarom is het maken van webteksten stap één voor een betere vindbaarheid en is linkbuilding stap twee. Dit bereiken we door rekening te houden met de zoektermen die voor elke pagina zijn gekozen en de links op de juiste websites te plaatsen.

Sanam webteksten schrijven.

Je wilt dat je website gezien wordt door een groot publiek. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) maakt dit mogelijk, en bij Sanum kunnen we SEO-teksten met hoge impact maken, desgewenst inclusief zoekwoordenonderzoek. Zo zorg je ervoor dat je niet alleen meer bezoekers trekt, maar ook de juiste bezoekers. Bezoekers die al geïnteresseerd zijn in uw producten en diensten en die waarschijnlijk klanten worden.

We werken met tekstschrijvers om content te creëren die door elke klant gevonden kan worden, of het nu gaat om een webwinkel, een dienstverlener op landelijk niveau of een lokaal gevestigde ondernemer. Als je Sanam je webteksten laat schrijven, betekent dat meer verkeer naar je website. Geïnteresseerd in wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken. We brengen graag je website in kaart en maken een plan om SEO in te zetten om je website naar een hoger niveau te tillen.