Wanneer je kiest voor Sanum kies je voor transparantie

We zijn experts in webdesign, SEO, e-commerce, branding & internetmarketing diensten.

 
Contact
Post adres

Zinkstraat 24, 4823AD Breda

Enail

info@sanumwebdesign.nl

Telefoon

076 204 5313

Whats app

076 204 5313

Uw Partner voor Analytics, Search Console en Tag Manager

In de huidige digitale wereld is het cruciaal om constant de prestaties van uw website te monitoren en te verbeteren. Het koppelen van analytics en search console, het instellen van tag manager, en het meten van conversies zijn onmisbare stappen om het maximale uit uw online aanwezigheid te halen. Bij Sanum begrijpen we dat deze taken niet altijd even eenvoudig zijn. Daarom zijn wij er om u te helpen met al uw webanalyse en optimalisatiebehoeften.

Onze Expertise in het Koppelen van Analytics en Search Console

Het correct koppelen van Google Analytics en Search Console is de hoeksteen van effectieve online marketing. Ons team van experts is gespecialiseerd in het naadloos integreren van deze tools in uw website. Met de juiste configuratie kunt u diepgaande inzichten krijgen in uw websiteverkeer, zoekwoordprestaties en gebruikersgedrag. Hierdoor kunt u weloverwogen beslissingen nemen om uw online aanwezigheid te verbeteren en uw doelgroep effectiever te bereiken.

Optimaliseer uw Website met Tag Manager

Google Tag Manager biedt een geavanceerde en flexibele manier om tags en trackingcodes te beheren op uw website. Ons team is ervaren in het instellen en beheren van Tag Manager, waardoor u de vrijheid krijgt om verschillende marketingtags eenvoudig te implementeren en bij te werken zonder tussenkomst van een ontwikkelaar. Dit betekent snellere implementatie van tracking en minder gedoe voor u.

Meet en Optimaliseer Conversies voor Groei

Het meten van conversies is essentieel om te begrijpen hoe goed uw website presteert en om uw doelen te bereiken. Bij Sanum nemen we de verantwoordelijkheid voor het configureren van conversietracking op ons, zodat u precies weet welke acties leiden tot waardevolle resultaten. Met deze gegevens in de hand kunnen we samen met u werken aan het optimaliseren van uw website en het maximaliseren van uw conversiepercentages.

Bij Sanum zijn we gepassioneerd over het helpen van bedrijven om online te groeien. Of u nu een kleine ondernemer bent die net begint of een gevestigd bedrijf met complexe web behoeften, wij staan klaar om u te ondersteunen. Onze toegewijde professionals zullen samen met u werken om een oplossing op maat te ontwerpen die aan al uw vereisten voldoet.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Sanum uw online succesverhaal kan helpen schrijven. Samen kunnen we uw website optimaliseren, uw doelen bereiken en uw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten tillen.