Wanneer je kiest voor Sanum kies je voor transparantie

We zijn experts in webdesign, SEO, e-commerce, branding & internetmarketing diensten.

 
Contact
Post adres

Zinkstraat 24, 4823AD Breda

Enail

info@sanumwebdesign.nl

Telefoon

076 204 5313

Whats app

076 204 5313

Wat is Laravel?

Laravel is een opensource framework wat geschreven is in PHP taal. Deze ingewikkelde taal hoef je zelf niet te begrijpen. Wij helpen jou graag hiermee! Het is zeker aan te raden voor bedrijven die hun processen willen versnellen. Dit komt omdat je een unieke site hebt die moeilijker te hacken is. De meeste ondernemers besparen veel tijd en geld doordat je processen kunt automatiseren. Veelal zie je dit bij maatwerk website of webapplicaties. De website of webshop beheert de gegevens in de basis vanuit een database. Vervolgens kan een controller gemaakt zijn die gegevens uit deze database kan lezen. Maar ook kan je nieuwe gegevens toevoegen. Het systeem werkt vele malen sneller. Dit komt omdat er geen overbodige gegevens in je database staan. Ook facturatie en planning kan je op deze manier beschikbaar stellen. Zo heb je jouw eigen systeem en onderscheid je jezelf van de concurrent 

Waarvoor gebruik je Laravel?

Laravel word veel gebruikt om gegevens te registeren van bezoekers, klanten of medewerkers. Enkele voorbeelden hiervan zijn intranet, urenregistratie en rapportage. Doordat je de gegevens in je eigen database opslaat kunnen alleen jouw eigen medewerkers of klanten bij de gegevens. Maar ook bespaar je veel opslag ruimte. En krijg je betere prestaties doordat er geen nutteloze gegevens in de database staan. Daarnaast is de controller zo ingericht dat hij snel bij de gegevens kan komen. Zo kun je in korte tijd een rapportage of factuur uitdraaien. Door een lichtere code te gebruiken worden de systemen sneller. Hierdoor kunnen medewerkers sneller inloggen. Of klanten sneller bij de facturatie. Maar ook kun je ze op een snelle manier inzicht geven. Denk hierbij aan financiële gegevens of rapportages van gewerkte uren. Onderschat de eenvoud niet van dit systeem er zijn tal van maatwerk oplossingen mogelijk.

Belangrijke Laravel functies

De belangrijkste functionaliteiten van Laravel zijn authencatie, lokalisatie En applicatiestructuur. Met authenticate zorg je ervoor dat medewerkers of klanten alleen bij de gegevens komen waar jij ze toegang tot wil geven. Er ontstaat dan een connectie met het gewenste systeem. Zo zit je nooit meer in de verkeerde programma’s. Dit noemen wij een win win situatie. Voor een klant is dit meestal alleen de facturatie. En voor de medewerker alleen de afdeling. Met lokalisatie zorg je ervoor dat de structuur van de webapplicatie zichtbaar is in de gewenste taal. Meestal integreert de programmeur zogenaamde strings om dit project te controleren en zo de extra functionaliteit toe te voegen. Zo heb je altijd de juiste gegevens bij de hand. Applicatiestructuur kun je gebruiken voor kleine en grote applicaties. Zo kan de programmeur de applicatie voor iedereen naar wens bijstellen of instellen. Wanneer start jij met deze maatwerk oplossing?

Voordelen Laravel

Laravel is een maatwerk oplossing die meerdere voordelen oplevert. Het vergroot onder meer de snelheid van werken en verkopen. Maar ook is het te integreren met andere systemen. Vaak kun je vanuit een programma meerdere programma’s aan. Gegevens en dat zijn veilig opgeslagen op jouw eigen server. Medewerkers kunnen klanten sneller en beter helpen. Maar ook bespaar je veel tijd en tijd is geld.

Voor wie is Laravel

Laravel word veel gebruikt als bedrijfsmatige oplossing. Snelle systemen zijn vaak ontworpen in deze taal zonder dat je dit weet. Ook kun je makkelijk uren registeren voor bijvoorbeeld projecten. Maar ook kun je salarisstroken met gewerkte uren snel in elkaar zetten. Dit doe je door een maatwerk oplossing te laten maken voor jouw wensen. Maar ook een digitale planning word vaak zo geschreven. Het is vooral efficiënt te noemen omdat je veel tijd kunt besparen. Dit is dan ook de reden dat veel bedrijven hiervoor kiezen. Het bied ook veel zekerheid en veiligheid voor jouw bedrijf en de gegevens. Een back up maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met een internet verbinding is het overal beschikbaar. Dus ook geschikt voor mensen die thuis willen werken.