Wanneer je kiest voor Sanum kies je voor transparantie

We zijn experts in webdesign, SEO, e-commerce, branding & internetmarketing diensten.

 
Contact
Post adres

Zinkstraat 24, 4823AD Breda

Enail

info@sanumwebdesign.nl

Telefoon

076 204 5313

Whats app

076 204 5313

WordPress Website Onderhoud

Wanneer je WordPress website eenmaal is opgezet, kan je nog lang niet achterover leunen en ontspannen. Het onderhouden van je WordPress website is een essentiële taak om mogelijke problemen te voorkomen. Het is een tijdrovende klus die je het beste kunt overlaten aan professionals zoals Sanumwebdesign.

Waarom is WordPress Website Onderhoud Noodzakelijk?

Het uitvoeren van regelmatig onderhoud aan je WordPress website heeft verschillende voordelen:

1. Verbeterde Beveiliging

Een van de belangrijkste redenen om je WordPress website te onderhouden, is om ervoor te zorgen dat deze goed beveiligd blijft tegen mogelijke aanvallen van hackers. Een verwaarloosde website vormt een makkelijk doelwit voor kwaadwillenden. Het bijwerken van beveiligingssoftware en regelmatig controleren van mogelijke kwetsbaarheden is cruciaal om je website te beschermen.

2. Back-ups voor Veiligheid

Mistakes happen! Het kan altijd gebeuren dat er iets misgaat met je website, en als dit gebeurt, wil je in staat zijn om snel te herstellen. Door regelmatig back-ups van je website te maken, voorkom je dat eventuele fouten rampzalige gevolgen hebben. Als er ooit iets misgaat, kun je eenvoudig terugkeren naar een vorige versie van je site.

3. Verbeterde Prestaties en Snellere Laadtijden

Een website die soepel en snel laadt, zorgt voor een betere gebruikerservaring en kan helpen om bezoekers te behouden. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, zorg je ervoor dat je website optimaal presteert en dat laadtijden minimaal zijn. Dit is van cruciaal belang, want als je site te traag is, zullen bezoekers sneller afhaken.

Wat Doen Wij bij Sanumwebdesign?

Bij Sanumwebdesign begrijpen we het belang van WordPress website onderhoud en nemen we deze verantwoordelijkheid serieus. Hier is een overzicht van enkele van de belangrijkste aspecten van ons onderhoud:

1. Dagelijkse Back-ups

We maken dagelijkse back-ups van je website om ervoor te zorgen dat we altijd toegang hebben tot de meest recente versie van je site. Dit is van onschatbare waarde in geval van onverwachte problemen.

2. Beveiligingsupdates

Het bijwerken van beveiligingssoftware is een essentieel onderdeel van ons onderhoudsproces. Hierdoor blijft je website beschermd tegen mogelijke bedreigingen van buitenaf.

3. Optimalisatie van Prestaties

We streven ernaar om je website zo efficiënt mogelijk te laten werken. Dit betekent snellere laadtijden en een verbeterde gebruikerservaring voor je bezoekers.

4. Hulp bij Vragen en Problemen

Als klant van Sanumwebdesign heb je toegang tot onze helpdesk. Als je vragen hebt of problemen tegenkomt, staan we altijd voor je klaar om je te helpen en te begeleiden.

Beveiliging: Een Top Prioriteit

Een van de belangrijkste aspecten van ons onderhoud is de beveiliging van je website. Geen enkele website is immuun voor mogelijke aanvallen, en een datalek kan verwoestend zijn voor zowel jou als je bezoekers. Daarom zorgen we ervoor dat je website altijd up-to-date is met de nieuwste beveiligingssoftware.

Back-ups voor Gemoedsrust

We begrijpen dat fouten kunnen optreden, en daarom voeren we regelmatige back-ups uit. Dit stelt ons in staat om eventuele problemen snel en effectief op te lossen, zonder dat dit grote gevolgen heeft voor je website.

Thema Updates

Als je een van de standaard WordPress-thema’s gebruikt, is het essentieel om deze regelmatig bij te werken. Deze updates zorgen ervoor dat je website er altijd fris en modern uitziet.

WordPress Onderhoud Helpdesk

Bij Sanumwebdesign willen we ervoor zorgen dat je altijd de hulp krijgt die je nodig hebt. Daarom hebben we een helpdesk beschikbaar waar je terecht kunt met al je vragen over WordPress websites. Als je ergens vastloopt, staan we paraat om je te assisteren, of het nu via chat of telefonisch is.

Bescherming Tegen Spam

Het toevoegen van plug-ins zoals timestamp aan je WordPress website is een slimme zet om je mailbox spamvrij te houden. Niemand heeft tijd voor ongewenste e-mails vol irrelevante informatie. Contactformulieren worden vaak snel ingevuld met spam door bots. Deze plugin blokkeert automatisch contactformulieren die te snel worden ingevuld, waardoor je mailbox vrij blijft van spam.

Kosten van WordPress Website Onderhoud

Je vraagt je misschien af wat de kosten zijn voor het onderhouden van je WordPress website. Bij Sanumwebdesign kunnen we dit al voor slechts €30,- per maand voor je regelen. We zorgen ervoor dat al je plugins, thema’s en beveiligingssoftware regelmatig worden bijgewerkt, zodat je zonder zorgen van je website gebruik kunt maken. Uiteraard kunnen de kosten variëren afhankelijk van de specifieke behoeften van je website. Als je meer wilt weten over de kosten voor jouw website, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een offerte op maat.

Samenwerken met Sanumwebdesign voor Jouw WordPress Website Onderhoud

Het onderhouden van je WordPress website is van cruciaal belang voor de veiligheid en prestaties ervan. Met Sanumwebdesign als je partner ben je verzekerd van professioneel en betrouwbaar onderhoud. We nemen de last van het onderhoud uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je online aanwezigheid.

Neem vandaag nog contact op met Sanumwebdesign en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het onderhouden van je WordPress website. We kijken ernaar uit om samen te werken en je website in topconditie te houden. Met onze expertise kun je met een gerust hart je website in de best mogelijke staat houden.