Wanneer je kiest voor Sanum kies je voor transparantie

We zijn experts in webdesign, SEO, e-commerce, branding & internetmarketing diensten.

 
Contact
Post adres

Zinkstraat 24, 4823AD Breda

Enail

info@sanumwebdesign.nl

Telefoon

076 204 5313

Whats app

076 204 5313

De strategie

Ons webdesign en online marketing bureau heeft een doordachte strategie ontwikkeld om websites te bouwen in WordPress, webshops in WooCommerce, maatwerkoplossingen in Laravel, en om effectieve SEO (zoekmachineoptimalisatie) en SEA (zoekmachineadverteren) campagnes te voeren. Deze strategie is gebaseerd op jarenlange ervaring en een diepgaand begrip van de digitale marketingwereld.

1. Klantgerichte benadering:

Onze strategie begint altijd met een grondige analyse van de behoeften en doelstellingen van onze klanten. We geloven in een klantgerichte benadering waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om hun visie te begrijpen en te vertalen naar een effectieve online aanwezigheid.

2. Technologische expertise:

Voor het bouwen van websites in WordPress en webshops in WooCommerce, putten we uit onze diepgaande kennis van deze platforms. We gebruiken bewezen technologische oplossingen om websites en webshops te ontwikkelen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel.

3. Maatwerk in Laravel:

Voor projecten die specifieke functionaliteiten vereisen, vertrouwen we op Laravel, een krachtig PHP-framework. Hiermee kunnen we op maat gemaakte oplossingen ontwikkelen die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van onze klanten.

4. SEO-strategie:

Onze SEO-strategie begint met een grondige zoekwoordanalyse en concurrentieanalyse. We optimaliseren de website op basis van relevante zoekwoorden, verbeteren de on-page SEO-elementen, en werken aan het verkrijgen van kwalitatieve backlinks. Door voortdurend de prestaties te meten en bij te sturen, zorgen we ervoor dat onze klanten een sterke online aanwezigheid hebben en beter zichtbaar zijn in zoekmachines.

5. SEA-campagnes:

Bij het uitvoeren van SEA-campagnes maken we gebruik van geavanceerde tools en technieken. We stellen duidelijke doelstellingen vast, ontwikkelen effectieve advertentiecampagnes, en optimaliseren voortdurend op basis van gegevens en analyses. Ons doel is om maximale ROI (Return on Investment) te behalen voor onze klanten door middel van doelgerichte advertenties op platforms zoals Google Ads.

6. Gebruikerservaring en conversie-optimalisatie:

Bij alles wat we doen, staat de gebruikerservaring centraal. We zorgen ervoor dat websites en webshops niet alleen mooi zijn, maar ook intuïtief te navigeren zijn. We werken aan conversie-optimalisatie om ervoor te zorgen dat bezoekers worden omgezet in klanten.

7. Voortdurende verbetering:

Onze strategie omvat ook een toewijding aan voortdurende verbetering. We blijven up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in webdesign, technologie, SEO en SEA. Door ons aan te passen aan veranderende trends en algoritmen, blijven we onze klanten concurrentievoordeel bieden in de digitale wereld.

Bij ons SanumWebdesign ons webdesign en online marketing bureau hanteert een holistische aanpak om onze klanten te helpen succesvol te zijn op het internet. We geloven in maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van elke klant en streven ernaar om meetbare resultaten te leveren door middel van strategisch denken en geavanceerde technologieën.