Wanneer je kiest voor Sanum kies je voor transparantie

We zijn experts in webdesign, SEO, e-commerce, branding & internetmarketing diensten.

 
Contact
Post adres

Zinkstraat 24, 4823AD Breda

Enail

info@sanumwebdesign.nl

Telefoon

076 204 5313

Whats app

076 204 5313

entrepreneur 7149208 1280
// Hosting en Onderhoud

Vanaf €20-, p/m

Door Sanum

Bij Sanum begrijpen we dat een betrouwbare hostinginfrastructuur en regelmatig onderhoud essentieel zijn voor een succesvolle online aanwezigheid. Daarom zijn we er trots op om betaalbare hosting- en onderhoudsdiensten aan te bieden, beginnend vanaf slechts €20 per maand. Hier is waarom onze hosting- en onderhoudspakketten een waardevolle investering zijn:

01
Betaalbaar

ijzersterke tarieven

02
100% support

Wij gaan door tot het einde

03
Schaalbaar

Voor iedere situatie

// Waarom hosting & onderhoud

Kwaliteit & Tevredenheid

Onze hosting- en onderhoudspakketten zijn schaalbaar, wat betekent dat ze kunnen worden aangepast aan uw groeiende behoeften. U kunt erop vertrouwen dat we u ondersteunen naarmate uw bedrijf groeit.

Regelmatige updates van uw website, inclusief software, plugins en thema's, zijn inbegrepen in onze onderhoudsdiensten. Hiermee blijft uw website veilig en up-to-date.

Als er zich problemen voordoen, lossen we deze snel op. Onze onderhoudsdiensten omvatten het oplossen van technische kwesties, het bijwerken van inhoud en het aanbrengen van verbeteringen aan uw website.

We maken dagelijkse back-ups van uw website om ervoor te zorgen dat uw gegevens te allen tijde veilig zijn. In het geval van onvoorziene omstandigheden kunnen we uw site snel herstellen.

Beveiliging is een topprioriteit voor ons. We implementeren robuuste beveiligingsmaatregelen om uw website te beschermen tegen bedreigingen en aanvallen. Uw gegevens en online aanwezigheid zijn veilig in onze handen.

Ons toegewijde ondersteuningsteam staat klaar om te helpen bij technische vragen of problemen. We bieden snel en deskundig advies om ervoor te zorgen dat uw website soepel blijft draaien.