Wanneer je kiest voor Sanum kies je voor transparantie

We zijn experts in webdesign, SEO, e-commerce, branding & internetmarketing diensten.

 
Contact
Post adres

Zinkstraat 24, 4823AD Breda

Enail

info@sanumwebdesign.nl

Telefoon

076 204 5313

Whats app

076 204 5313

// MAATWERK WEBSITE LATEN MAKEN?

Web-development website

Volledig op maat gemaakte website

Bij Sanum Webdesign kun je ook terecht voor verbeteringen of aanpassingen aan je website. Zet Sanum Webdesign aan het werk en laat jou website aanpassen naar jou wens. Wij werken in en o.a. WordPress en bouwen echt maatwerk in PHP, HTML & CSS. Ook bouwen we websites vanaf 0 naar een groot succes. Maar je kunt ons ook inhuren om kleine of grote verbeteringen uit te voeren aan je bestaande website.

Neem contact op met onze klantenservice om een vrijblijvende offerte te krijgen! We kunnen een realistische prijsindicatie geven. We horen graag van je!

Wat is web-development?

Webdevelopment is een breed vakgebied dat zich bezighoudt met het bouwen, implementeren en onderhouden van websites en webapplicaties. Het omvat verschillende aspecten, waaronder webdesign, front-end en back-end ontwikkeling, databasebeheer en webserverconfiguratie.

Webdevelopment begint met webdesign, waarbij de visuele en gebruikerservaring van een website worden vormgegeven. Webdesigners gebruiken tools zoals grafische software en wireframing-technieken om de lay-out, kleurenschema’s, typografie en navigatie van een website te bepalen. Ze streven naar een aantrekkelijk en intuïtief ontwerp dat de gebruikers aanspreekt

pexels pixabay 270348 q9do657gre73u1gstdpcc4x1n9b4vem3bm743unazc
01
Betaalbaar

ijzersterke tarieven

02
100% support

Wij gaan door tot het einde

03
Super mooi design

Professionele uitstraling

// FRONT END

Front-end ontwikkeling richt zich op het implementeren van het visuele ontwerp in code. Front-end ontwikkelaars gebruiken talen zoals HTML, CSS en JavaScript om webpagina’s te maken die door gebruikers in een webbrowser kunnen worden bekeken en geïnteracteerd. Ze zorgen ervoor dat de website responsive is en goed werkt op verschillende apparaten en browsers.

BACK END

Back-end ontwikkeling richt zich op de serverkant van een website. Back-end ontwikkelaars werken met programmeertalen zoals Python, PHP of Java en frameworks zoals Node.js of Django. Ze bouwen de logica en functionaliteit die nodig is om de website te laten werken, zoals het verwerken van formulieren, het beheren van databases, het implementeren van beveiligingsmaatregelen en het bieden van toegang tot gegevens voor de front-end.

//LARAVEL WEBSITES & WEBSHOPS

Laravel, een krachtig en veelgebruikt Content Management Systeem (CMS), heeft de manier waarop websites en webapplicaties worden ontwikkeld en beheerd drastisch veranderd. Met zijn elegante syntax, uitgebreide functionaliteiten en actieve community, heeft Laravel zich gevestigd als een favoriet onder ontwikkelaars wereldwijd. Als open-source PHP-framework biedt Laravel een gestroomlijnde en intuïtieve ontwikkelervaring, waardoor complexe taken zoals routing, authenticatie en database-interacties op een efficiënte manier kunnen worden afgehandeld. Of je nu een eenvoudige blog, een dynamische bedrijfswebsite of zelfs een geavanceerde e-commerce platform wilt bouwen, Laravel maakt het mogelijk met zijn rijke set van tools en libraries. In deze tekst gaan we dieper in op de kenmerken en voordelen van Laravel als Content Management Systeem, en ontdekken we waarom het een populaire keuze is voor zowel beginnende als ervaren ontwikkelaars die streven naar flexibiliteit, betrouwbaarheid en schaalbaarheid in hun webprojecten.

//Database beheer

Databasebeheer is een belangrijk onderdeel van webdevelopment, waarbij ontwikkelaars databases ontwerpen, maken en onderhouden om gegevens op te slaan en te beheren. Ze maken gebruik van databasebeheersystemen zoals MySQL, PostgreSQL of MongoDB om gestructureerde en veilige opslag van gegevens mogelijk te maken.

// Webserverconfiguratie

Webserverconfiguratie omvat het opzetten en beheren van de servers waarop websites draaien. Webontwikkelaars werken met webservertechnologieën zoals Apache, Nginx of Microsoft IIS om de serveromgeving te configureren, beveiligingstaken uit te voeren, prestatie-optimalisaties toe te passen en webapplicaties beschikbaar te stellen voor gebruikers via internet.