Wanneer je kiest voor Sanum kies je voor transparantie

We zijn experts in webdesign, SEO, e-commerce, branding & internetmarketing diensten.

 
Contact
Post adres

Zinkstraat 24, 4823AD Breda

Enail

info@sanumwebdesign.nl

Telefoon

076 204 5313

Whats app

076 204 5313

// Welkom bij Sanumwebdesign

Website laten bouwen Breda

Als bedrijf is je website een cruciale factor in het genereren van conversie en bekendheid. De website is vaak het eerste dat (potentiële) klanten van je zien en die eerste indruk moet natuurlijk wel goed zijn. Maar wat maakt een website nu precies goed? En hoe zorg je voor meer bezoekers op je website?

Wat maakt een website goed?

Afhankelijk van de niche waarin je bedrijf valt, zullen er net wat andere zaken van belang zijn die bepalen of jouw website goed werkt of niet. Dingen die in het algemeen voor elke website gelden, zijn bijvoorbeeld dat de Pagespeed niet te langzaam is, dat de website er professioneel uitziet, en dat de website logisch is opgebouwd. Hoe beter jouw website is, hoe groter de kans dat (potentiële) klanten blijven hangen en een aankoop zullen doen.

Hoger in Google

Naast dat het hebben van een goed werkende en kwalitatieve website fijn is voor gebruikers, heeft het ook een positieve werking op de positie van jouw website in de zoekmachineresultaten. Wanneer een website voldoende en relevante informatie bevat, zal deze hoger in de zoekmachineresultaten komen. Hierbij kun je denken aan webpagina’s die zijn geoptimaliseerd voor de specifieke zoekwoorden waarop je wil dat de betreffende pagina rankt.

Kies voor website laten maken Breda

Wil je met jouw bedrijf groeien? Kies dan voor een website laten maken Breda van Sanum Webdesign uit Breda. Sanum Webdesign uit Breda kan zowel jouw bestaande website optimaliseren als een volledig nieuwe website voor je maken. We maken websites in drie soorten CMS, namelijk WordPress, Shopify, en Lightspeed HQ.

Maatwerk is mogelijk

Afhankelijk van je eisen en wensen bieden we diverse pakketten aan voor een website laten maken Breda. Er zal altijd een SEO basisoptimalisatie worden gedaan. Niet elk bedrijf is hetzelfde, dus als je specifieke functionaliteiten wilt hebben, is dat zeker mogelijk. Op deze pagina vind je ons portfolio, zodat je een beeld kunt vormen van websites die we hebben gecreëerd binnen diverse branches. Staat jouw branche er niet tussen? Geen zorgen; je kunt je eisen en wensen aan ons doorgeven en we gaan voor je aan de slag!

Meer bezoekers genereren

Het hebben van een goede website is natuurlijk niet alles. Wanneer de website in orde is, is het tijd om te zorgen voor meer bezoekers om uiteindelijk meer conversie te kunnen genereren. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Zo kunnen er verschillende zoekmachine optimalisatie  (SEO) activiteiten worden uitgevoerd door onze SEO specialist, ook kan er worden geadverteerd via Social Media of Google Ads. Ook deze diensten kan Sanum Webdesign uit Breda voor je uitvoeren.

wordpress 581849 1280

Wat kun je van ons verwachten?

Als je kiest voor een website laten maken Breda, zorgen wij er naast het maken of optimaliseren van de website voor dat het team weet hoe de website werkt en ermee overweg kan. We zullen dus ook het gedeelte achter de schermen met jou en je team doornemen, zodat jullie de website up-to-date kunnen houden. Vind je het fijner als het updaten en optimaliseren van de website door ons wordt gedaan? Ook dat is zeker mogelijk. Schroom niet om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.