Wanneer je kiest voor Sanum kies je voor transparantie

We zijn experts in webdesign, SEO, e-commerce, branding & internetmarketing diensten.

 
Contact
Post adres

Zinkstraat 24, 4823AD Breda

Enail

info@sanumwebdesign.nl

Telefoon

076 204 5313

Whats app

076 204 5313

// Een website laten maken

Wij creëren de perfecte website
voor jouw organisatie.

WordPress website

WordPress is het meest gebruikte CMS wereldwijd. Makkelijk te beheren en je kan er geweldige websites mee bouwen.

Laravel maatwerk

Met Laravel prachtig en op maat gemaakte websites laten maken kan bij ons tegen gunstige tarieven

Woocommerce webshop

WooCommerce is het meest gebruikte webshop systeem wereldwijd. Je kan er geweldige webshops mee beheren.

WordPress

WordPress is het meest gebruikte CMS wereldwijd. Makkelijk te beheren en je kan er geweldige websites mee bouwen.

Woocommerce webshop

WooCommerce is het meest gebruikte webshop systeem wereldwijd. Makkelijk te beheren en je kan er geweldige webshops mee beheren.

WordPress

WordPress is het meest gebruikte CMS wereldwijd. Makkelijk te beheren en je kan er geweldige websites mee bouwen.

Woocommerce

WooCommerce is het meest gebruikte webshop systeem wereldwijd. Makkelijk te beheren en je kan er geweldige webshops mee beheren.

// kies jouw pakket

Betaalbare website tarieven

SanumWebdesign aan het werk zetten voor geweldig webdesign is een goed idee! Hier een aantal voordelen op een rijtje.

Zoals je ziet is er ontzettend veel mogelijk. Weet jij ongeveer al wat je zou willen hebben? Gebruik de “lees meer” knoppen om te bekijken welke CMS het beste bij jou past! 

Een website laten maken wordt makkelijk gemaakt door ons. Laat je door ons informeren in een vrijblijvend advies gesprek. Wij hebben ontzettend veel ervaring en delen deze graag met jou!

In het Plus pakket zit ook de standaard en Medium pakket opties verwerkt. En in het Medium pakket zit alles van het Standaard pakket verwerkt. Vraag naar de mogelijkheden die wij bieden bijna alles wat wij van Sanum aanbieden is voor de meeste betaalbaar en ook van hoge kwaliteit waarde,

Standaard pakket

395,- *

v.a.
 • Premium template
 • Zelf aanleveren content
 • Verwerken van content
 • Binnen 5 dagen online
 • Gratis logo ontwerp
 • 1 revisie ronde
 • Aanmelden bij zoekmachines
 • 2 maanden gratis onderhoud
OFFERTE?

Medium pakket

695,- *

v.a.
 • Eigen huisstijl
 • Content verzorgd door ons
 • Premium afbeeldingen
 • Binnen 7 dagen online
 • Gratis web consult (30 min
 • Tot 20 pagina's
 • Basis SEO optimalisatie
 • 3 maanden gratis onderhoud
OFFERTE?

Plus pakket

950,- *

v.a.
 • Maatwerk opties
 • Premium unieke content
 • 100% future proof
 • Binnen 10 dagen online
 • Onbeperkt aantal pagina's
 • Gratis web consult (60 min)
 • SEO Basis Optimalisatie
 • 6 maanden gratis onderhoud
OFFERTE?

// Met het realiseren van jouw website en / of webshop

Advies gesprek?

Een Website Laten bouwen

 1. Een Professionele Website Laten ontwikkelen

 2. Waarom Een Professionele Website Belangrijk Is
 3. Het Proces van Een Website Laten Maken
 4. Aanpassingsmogelijkheden en Creativiteit
 5. SEO en Online Zichtbaarheid
 6. Gebruiksvriendelijkheid en Toegankelijkheid
 7. Responsive Design voor Alle Apparaten
 8. Toegankelijk en gebruiksvriendelijk
 9. Integratie van Sociale Media
 10. Veiligheid en Betrouwbaarheid
 11. Onderhoud en Support
 12. Kostenoverwegingen
 13. Veelgestelde Vragen (FAQ)
 14. Contact en Offerte Aanvrage

Een Professionele Website Laten ontwikkelen

In het digitale tijdperk is uw website meer dan alleen een online aanwezigheid; het is uw visitekaartje voor de wereld. Het laten maken van een professionele website is een cruciale stap in het vestigen van uw merk en het bereiken van uw publiek. In deze uitgebreide gids verkennen we alle aspecten van het proces, van design tot ontwikkeling en onderhoud, om u te helpen een geïnformeerde keuze te maken.

Waarom Een Professionele Website Belangrijk Is

Een professionele website is essentieel voor elk bedrijf dat in het huidige digitale landschap wil slagen. Het is niet alleen een platform voor merkbekendheid, maar ook een middel om geloofwaardigheid en vertrouwen bij uw klanten op te bouwen. Een goed ontworpen website verbetert de gebruikerservaring en helpt bij het converteren van bezoekers naar klanten. Ontdek waarom investeren in een professionele website een onmisbare stap is voor uw bedrijf.

Het Proces van Een Website Laten Maken

Het laten maken van een website is een proces dat zowel creativiteit als technische expertise vereist. Deze sectie neemt u mee door elke stap van het proces, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke lancering. We bespreken het belang van het kiezen van de juiste webdesignpartner, het definiëren van uw doelen, het ontwerpen van de gebruikerservaring, en het ontwikkelen van de site. Begrijp wat er nodig is om een website te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en effectief.

Aanpassingsmogelijkheden en Creativiteit

Een professionele website moet niet alleen functioneel zijn, maar ook de unieke identiteit van uw merk weerspiegelen. In deze sectie bespreken we hoe u met creatieve en aanpasbare webdesign opties uw visie tot leven kunt brengen. We kijken naar de nieuwste trends in webdesign, zoals interactieve elementen en op maat gemaakte animaties, en hoe deze kunnen worden toegepast om uw website te onderscheiden in een overvolle markt.

SEO en Online Zichtbaarheid

SEO (Search Engine Optimization) is cruciaal om uw website zichtbaar te maken voor uw doelgroep. In deze sectie leggen we uit hoe een SEO-geoptimaliseerde website u kan helpen hoger te scoren in zoekmachines, meer verkeer te genereren en uw online zichtbaarheid te vergroten. We zullen praktische tips en strategieën delen voor het integreren van SEO in uw websiteontwerp, van keyword research tot content creatie en technische SEO.

Responsive Design voor Alle Apparaten

In een wereld waar mobiele apparaten overheersen, is responsive webdesign geen optie meer, maar een noodzaak. Deze sectie belicht het belang van een website die vloeiend werkt op alle apparaten – van desktops tot smartphones. We bespreken hoe een responsief design de gebruikerservaring verbetert, de betrokkenheid verhoogt en de SEO-prestaties verbetert. Ontdek hoe u een naadloze ervaring voor uw bezoekers kunt garanderen, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Toegankelijk en Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid zijn essentieel voor een effectieve website. In deze sectie bespreken we hoe u een intuïtieve en inclusieve gebruikerservaring kunt creëren. We behandelen onderwerpen zoals navigatiestructuur, mobiele optimalisatie, en toegankelijkheidsstandaarden. U leert hoe u een website ontwikkelt die niet alleen gemakkelijk te gebruiken is voor een breed publiek, maar ook voldoet aan de wettelijke normen voor toegankelijkheid.

Integratie van Sociale Media

Sociale media zijn een onmisbaar onderdeel van de hedendaagse digitale marketingstrategie. In deze sectie verkennen we hoe de integratie van sociale media in uw website kan leiden tot verhoogde betrokkenheid en merkbekendheid. We bespreken verschillende manieren om sociale media te integreren, zoals het delen van knoppen, feeds en gebruiker-generated content, en hoe deze integraties kunnen bijdragen aan een krachtige online aanwezigheid.

Veiligheid en Betrouwbaarheid

De veiligheid van uw website is van cruciaal belang voor het vertrouwen van de gebruiker en de integriteit van uw bedrijf. Deze sectie behandelt de belangrijkste aspecten van webbeveiliging, waaronder SSL-certificaten, gegevensbescherming en regelmatige beveiligingsupdates. We bespreken ook het belang van betrouwbare hosting en back-upoplossingen om ervoor te zorgen dat uw website altijd beschikbaar en veilig is voor uw bezoekers.

Onderhoud en Support

Een website is niet iets wat je eenmaal maakt en vervolgens vergeet. Continu onderhoud en deskundige support zijn essentieel om uw website actueel, veilig en functioneel te houden. Deze sectie belicht het belang van regelmatige updates, beveiligingscontroles en snelle ondersteuning bij technische problemen. Ontdek hoe een goed onderhoudsplan de levensduur van uw website verlengt en zorgt voor een soepele werking op de lange termijn.

Kostenoverwegingen

De kosten voor het laten maken van een website kunnen variëren afhankelijk van uw specifieke behoeften en doelen. In deze sectie bieden we een gedetailleerd overzicht van de factoren die de kosten beïnvloeden, waaronder ontwerp, functionaliteit, content en onderhoud. We bespreken ook hoe een investering in een professionele website kan leiden tot een hoger rendement door verbeterde online zichtbaarheid en klantenwerving.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Het is natuurlijk dat u vragen heeft over het proces van het laten maken van een website. In deze sectie beantwoorden we de meest gestelde vragen. Van vragen over de duur van het ontwikkelingsproces tot aanpassingsmogelijkheden en onderhoudsplannen, we zorgen ervoor dat u volledig geïnformeerd bent. Deze FAQ-sectie dient als een waardevolle bron om snel antwoorden te vinden op de meest voorkomende vragen.

Contact en Offerte Aanvragen

Bent u klaar om de volgende stap te zetten en uw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Deze sectie maakt het eenvoudig om in contact te komen. Vul ons contactformulier in, bel ons, of stuur een e-mail. Ons team staat klaar om samen met u een website te creëren die uw bedrijf perfect weerspiegelt.

U heeft nu een uitgebreid overzicht van wat het inhoudt om een professionele website te laten maken. Van ontwerp tot ontwikkeling, SEO tot onderhoud, wij staan klaar om u te helpen bij elke stap. Neem vandaag nog contact op en begin aan uw reis naar een succesvolle online aanwezigheid. Uw droomwebsite is slechts een klik verwijderd!

Inhoud bewerken

Een standaard website maakt vaak gebruik van vooraf ontworpen templates en functionaliteiten, wat een snelle en kosteneffectieve oplossing kan zijn. Een maatwerk website daarentegen wordt vanaf de grond opgebouwd rond jouw specifieke wensen en doelen, biedt unieke designmogelijkheden, en kan worden uitgebreid met specifieke functionaliteiten die aansluiten bij jouw bedrijfsprocessen.

Inhoud bewerken

De tijd die nodig is om een maatwerk website te ontwikkelen kan variëren afhankelijk van de complexiteit van het project, de benodigde functionaliteiten en het design. Gemiddeld duurt het proces tussen de 4 en 12 weken. Een nauwkeurige tijdlijn wordt meestal gegeven na de initiële projectbesprekingen.

Inhoud bewerken

De kosten van een maatwerk website zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het design, de complexiteit, en de specifieke functionaliteiten. Prijzen kunnen variëren van enkele duizenden tot tienduizenden euro’s. Een gedetailleerde offerte wordt verstrekt na een volledige behoefteanalyse.

Inhoud bewerken

Een maatwerk website biedt volledige vrijheid in design en functionaliteit, waardoor je een unieke online aanwezigheid kunt creëren die perfect aansluit bij je merkidentiteit en zakelijke doelstellingen. Daarnaast biedt het betere mogelijkheden voor SEO-optimalisatie, schaalbaarheid en integratie met bedrijfsspecifieke systemen.

Inhoud bewerken

De meeste webdesignbureaus hanteren een samenwerkingsgerichte aanpak, waarbij je regelmatig wordt bijgepraat en betrokken bij belangrijke beslissingen. Dit omvat meestal meerdere feedbackrondes tijdens het design- en ontwikkelproces om te zorgen dat de website aan jouw verwachtingen voldoet.

Inhoud bewerken

Ja, de meeste maatwerk websites worden gebouwd met een Content Management Systeem (CMS) zoals WordPress, waarmee je zelf gemakkelijk content kunt toevoegen, verwijderen of aanpassen. Veel bureaus bieden ook training of handleidingen om je te helpen het CMS effectief te gebruiken.

Inhoud bewerken

Betrouwbare webdesignbureaus implementeren standaard beveiligingsmaatregelen zoals SSL-certificaten, beveiligde hosting, regelmatige software-updates en back-ups. Daarnaast kunnen ze adviseren over aanvullende beveiligingsstrategieën afhankelijk van je specifieke behoeften.

Inhoud bewerken

Ja, een van de voordelen van een maatwerk website is de schaalbaarheid. Het platform kan zo worden ontworpen dat nieuwe functies en uitbreidingen gemakkelijk kunnen worden toegevoegd naarmate je bedrijf groeit of je behoeften veranderen.

Inhoud bewerken

De meeste bureaus bieden een vorm van nazorg of onderhoudscontracten aan om ervoor te zorgen dat je website optimaal blijft functioneren. Dit kan ondersteuning omvatten bij technische problemen, updates, en verdere ontwikkeling van de site.

Inhoud bewerken

Het proces begint meestal met een kennismakingsgesprek of een briefing waarin je jouw visie, doelen en eisen voor de website deelt. Op basis daarvan kan het bureau een voorstel doen met een strategie, tijdschema en kostenraming voor jouw project.