Wanneer je kiest voor Sanum kies je voor transparantie

We zijn experts in webdesign, SEO, e-commerce, branding & internetmarketing diensten.

 
Contact
Post adres

Zinkstraat 24, 4823AD Breda

Enail

info@sanumwebdesign.nl

Telefoon

076 204 5313

Whats app

076 204 5313

Website Onderhoud met SanumWebdesign

Bij SanumWebdesign begrijpen we dat de lancering van uw website slechts het begin is van een voortdurende reis om online succes te behalen. Daarom bieden we uitgebreid website onderhoud om ervoor te zorgen dat uw digitale eigendom optimaal blijft functioneren en evolueert in lijn met uw doelstellingen. Hier is een kijkje in ons benadering van website onderhoud:

1. Regelmatige Updates en Beveiliging:

We nemen de beveiliging van uw website serieus. Regelmatige updates van de software, plugins en thema’s zijn van cruciaal belang om uw website te beschermen tegen beveiligingsrisico’s. Ons team zorgt ervoor dat uw website altijd up-to-date is en veilig blijft.

2. Prestatieoptimalisatie:

Een snelle website is essentieel voor de gebruikerservaring en zoekmachineoptimalisatie. We voeren regelmatige prestatieoptimalisaties uit om ervoor te zorgen dat uw website snel laadt en soepel werkt, ongeacht het aantal bezoekers.

3. Inhoudsbeheer:

Als onderdeel van ons website onderhoudsplan, helpen we u bij het beheren en bijwerken van uw website-inhoud. Of u nu nieuwe pagina’s wilt toevoegen, bestaande inhoud wilt wijzigen of nieuwe blogposts wilt publiceren, wij staan voor u klaar.

4. Back-up en Herstel:

Onvoorziene gebeurtenissen kunnen altijd plaatsvinden. Daarom maken we regelmatig back-ups van uw website, zodat we snel kunnen herstellen in geval van dataverlies of technische problemen.

5. Monitoring en Rapportage:

We houden uw website voortdurend in de gaten en gebruiken geavanceerde monitoringtools om eventuele problemen snel op te sporen en op te lossen. We verstrekken ook regelmatige rapporten over de prestaties van uw website, zodat u altijd op de hoogte bent.

6. Groeigericht Advies:

Ons website onderhoud gaat verder dan alleen technische aspecten. We bieden ook strategisch advies om uw online aanwezigheid te laten groeien. Of het nu gaat om het identificeren van nieuwe kansen, het implementeren van nieuwe functies of het verbeteren van de gebruikerservaring, we staan ​​klaar om u te begeleiden.

7. Klantgerichte Ondersteuning:

Ons toegewijde team van experts staat altijd paraat om uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen aan te pakken. We begrijpen dat uw website een cruciaal onderdeel is van uw bedrijf, en we zijn hier om u te ondersteunen.

Bij SanumWebdesign is website onderhoud meer dan alleen technische updates. Het is een alomvattende aanpak om uw digitale eigendom te beschermen, te verbeteren en te laten groeien. We zijn er trots op dat we onze klanten ontzorgen, zodat zij zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: hun bedrijf laten groeien. Uw website is in goede handen bij ons.