Wanneer je kiest voor Sanum kies je voor transparantie

We zijn experts in webdesign, SEO, e-commerce, branding & internetmarketing diensten.

 
Contact
Post adres

Zinkstraat 24, 4823AD Breda

Enail

info@sanumwebdesign.nl

Telefoon

076 204 5313

Whats app

076 204 5313

// WordPress Website

Sterke partner?
SanumWebdesign

WordPress development

Sanum is een ijzersterke partner wanneer het aankomt op het bouwen van een WordPress website. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het bouwen in WordPress. Er zijn ontzettend veel voordelen als je met dit CMS aan de slag gaat. Wanneer je WordPress uitbreid met de WooCommerce plug-in heb je een volledig draaiende webshop, die je geweldig kan opschalen.

01
Betaalbaar

ijzersterke tarieven

02
100% support

Wij gaan door tot het einde

03
Super mooi design

Professionele uitstraling

// Waarom een WordPress website laten maken door Sanum?

Kwaliteit & Tevredenheid

Nadat je je WordPress website hebt laten maken leggen we graag uit hoe de admin werkt. Dit doen we zodat je kleine dingen zelf kunt beheren. Mocht je dit willen. Want wij kunnen het natuurlijk ook doen! Bekijk onze PRIJSLIJST om te kijken welke pakketten we nog meer aanbieden.

Bij Sanum maken wij onze opdrachtgevers succesvol op het internet! Dit doen wij door de doelen van onze klanten helder te krijgen. Dit gaan wij vervolgens uitwerken naar een sterke strategie. Onze strategieën zijn een combinatie van uitstekend webdesign, online marketing en conversie optimalisatie. Doordat wij de focus op deze 3 aspecten leggen creëren we een basis voor succes.

Je kan er ook voor kiezen om je website door ons te laten beheren. Zodat alle updates altijd gedaan blijven worden. De websites die gemaakt worden door Sanum zijn ontzettend duurzaam. Wat bedoelen we hiermee? Dat onze websites er jarenlang tegen aan kunnen. Het is wel cruciaal om updates uit te voeren van het thema en de plug-ins.