Wanneer je kiest voor Sanum kies je voor transparantie

We zijn experts in webdesign, SEO, e-commerce, branding & internetmarketing diensten.

 
Contact
Post adres

Zinkstraat 24, 4823AD Breda

Enail

info@sanumwebdesign.nl

Telefoon

076 204 5313

Whats app

076 204 5313

// WordPress Website laten maken

Uw Partner voor Maatwerk WordPress Websites

WordPress development

Bij Sanum Webdesign begrijpen we dat uw website het digitale hart van uw merk is. Daarom specialiseren we ons in het ontwerpen en ontwikkelen van op maat gemaakte WordPress websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel, gebruiksvriendelijk, en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Of u nu een klein bedrijf runt, een groot bedrijf leidt, of een persoonlijke blog wilt starten, onze oplossingen zijn afgestemd op uw unieke behoeften en doelen.

// Uw Visie, Onze Uitvoering

Maatwerk WordPress Websites

WordPress maatwerk development

Elk project bij Sanum Webdesign begint met een diepgaand gesprek over uw visie, doelen, en vereisten. Dit stelt ons in staat een volledig gepersonaliseerde website te bouwen die uw merkidentiteit weerspiegelt en aansluit bij uw doelgroep. Onze maatwerk benadering betekent dat we vanaf de grond opbouwen, met aandacht voor detail in design, gebruikerservaring, en functionaliteit. Van gestroomlijnde e-commerce platforms tot professionele bedrijfswebsites, wij leveren een eindproduct dat uw verwachtingen overtreft.

Wordpress website laten maken
Wordpress maatwerk oplossingen
// WordPress oplossingen

Betaalbare WordPress Website Oplossingen

Betaalbaar maatwerk development

Wij geloven dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand kunnen gaan. Onze prijsstelling is transparant en concurrerend, ontworpen om u toegang te geven tot premium WordPress website ontwikkeling zonder uw budget te overschrijden. Bij Sanum Webdesign vindt u geen verborgen kosten, alleen heldere communicatie en op maat gemaakte pakketten die passen bij uw financiële mogelijkheden.

01
Betaalbaar

ijzersterke tarieven

02
100% support

Wij gaan door tot het einde

03
Super mooi design

Professionele uitstraling

// Waarom een WordPress website laten maken door Sanum?

Kwaliteit & Tevredenheid

Wat maakt Sanum Webdesign uniek in het ontwerpen van WordPress websites?

Sanum Webdesign onderscheidt zich door een persoonlijke benadering, maatwerk in design en functionaliteit, en onze expertise in SEO en gebruiksvriendelijkheid. Wij zorgen ervoor dat elke website uniek is en perfect aansluit bij de behoeften en doelen van onze klanten.

Hoe lang duurt het om een WordPress website te laten maken door Sanum Webdesign?

De tijd om een WordPress website te ontwikkelen varieert afhankelijk van de complexiteit en specifieke eisen van het project. Gemiddeld duurt het 4 tot 6 weken van concept tot lancering. We stellen een duidelijke tijdlijn op bij de start van het project.

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een WordPress website door Sanum Webdesign?

De kosten zijn afhankelijk van de omvang en complexiteit van de website. Na een eerste consultatie bieden wij een op maat gemaakte offerte aan. Onze prijzen zijn transparant en competitief, met pakketten die beginnen bij 299 euro.

Biedt Sanum Webdesign ondersteuning en onderhoud na het lanceren van de website?

Ja, wij bieden diverse onderhouds- en ondersteuningspakketten aan om uw website up-to-date, veilig en optimaal functionerend te houden. Klanten kunnen kiezen uit verschillende niveaus van ondersteuning, aangepast aan hun behoeften.

Kan Sanum Webdesign helpen bij het verbeteren van mijn huidige WordPress website?

Absoluut, we bieden diensten voor websiteverbetering, inclusief herontwerp, optimalisatie voor snelheid en mobiele apparaten, en SEO. We kunnen een grondige evaluatie uitvoeren en aanbevelingen doen voor verbeteringen.

Hoe betrekt Sanum Webdesign klanten bij het ontwikkelingsproces?

Wij geloven in een samenwerkingsgerichte aanpak en houden onze klanten betrokken bij elke stap van het proces, van de initiële strategiebepaling tot het design, de ontwikkeling, en de uiteindelijke lancering. Feedbackrondes zijn een integraal onderdeel van ons proces.

Zorgt Sanum Webdesign voor de SEO van mijn nieuwe WordPress website?

Ja, SEO is een cruciaal onderdeel van onze websiteontwikkeling. Wij zorgen voor een sterke SEO-fundament met keywordonderzoek, on-page optimalisatie, technische SEO, en contentstrategie om de zichtbaarheid en ranking van uw website te verbeteren.

Kan Sanum Webdesign een webshop integreren in mijn WordPress website?

Ja, we hebben uitgebreide ervaring in het integreren van e-commerce oplossingen zoals WooCommerce in WordPress websites, inclusief betalingsverwerking, voorraadbeheer, en klantenbeheer.

Biedt Sanum Webdesign training of handleidingen voor het beheren van mijn WordPress website?

Na de lancering van de website bieden wij uitgebreide training en gedetailleerde documentatie aan om u te helpen uw website effectief te beheren. We zorgen ervoor dat u comfortabel bent met het dagelijks beheer van uw site.

Hoe zorgt Sanum Webdesign voor de beveiliging van mijn WordPress website?

Beveiliging is voor ons van het grootste belang. Wij implementeren geavanceerde beveiligingsmaatregelen, waaronder SSL-certificaten, regelmatige updates en back-ups, en op maat gemaakte beveiligingsconfiguraties om uw website tegen online bedreigingen te beschermen.